Alla inlägg den 9 februari 2013

Av mormit - 9 februari 2013 21:43

Har kollat lite på melodifestivalen ikväll och bidragen var enligt min smak mycket bättre ikväll än de var förra lördagen.
Speciellt roligt att Louise Hoffsten gick till final! Jag har lyssnat och tyckt om många av hennes låtar. "Warm and tender love" är den jag gillar allra mest.

Av mormit - 9 februari 2013 21:06

Jag tycker om att lösa korsord, mitt favoritkorsord är DN:s Lördagskryss. Där får jag kämpa på ett bra tag och det är inte alltid jag klarar att lösa det. Det var lättare för några år sedan. Jag vet inte om det är svårighetsgraden som har ändrats eller om det är jag som börjat bli sämre på att lösa korsord.
På lördagar har jag även ett annan trevligt korsord att lösa, nämligen Melodikrysset, som jag ogärna missar. Jag har lyssnat till och från sedan 1965, när Melodikrysset startade. Det var mina föräldrar som inspirerade mig och nu försöker jag få mina barn att bli intresserade. De har ju förstås inte kunnat undgå att höra på mitt lördagsnöje. Nu frågar jag dem om det är något som jag inte kan t.ex någon nyare låt som jag inte känner till eller om det är något klassiskt, som jag inte är så bra på.

Av mormit - 9 februari 2013 12:51

Att baka kan vara ganska roligt ibland. Idag kombinerade jag melodikryssandet med matbrödsbak. Det blev bröd med soltorkade tomater i degen och ost ovanpå. Gott var det!

Ovido - Quiz & Flashcards