Alla inlägg den 2 januari 2013

Av mormit - 2 januari 2013 18:49

Den andra januari 2013

 

Det var ett tag sen jag bloggade nu, jag som hade tänkt bli en "riktig" bloggare.
Nytt år igen....tänk vad fort ett år går....

Julen firade vi tillsammans med våra nära och kära. Mycket mat och en del tårta. Vi hade två födelsedagsbarn att fira i julhelgen/mellandagarna. Lite småtråkigt måste det vara att fylla år så nära julafton. Men än så länge har ingen klagat över det.

Något nyårslöfte blev det inte vid årsskiftet. Jag brukar vara dålig på att hålla såna löften och då är det lika bra att inte ge något. Så slipper jag ha dåligt samvete över det.

Det var mycket smällande på nyårsaftonen. Den ena av våra katter gömde sig under en säng från eftermiddagen till långt in på natten. Han kom kanske ihåg förra nyårsaftonen då han råkade bli kvar ute när det började smälla och då var han allt för rädd för att våga komma in. Fast vi lockade med kattgodis! Han gömde sig på altanen under en "hög" med trädgårdsmöbler. Då var det verkligen synd om honom.

Mitt barnbarn har hunnit fylla 1 år och hon har varit till stor glädje för mig och min man. Förstås! Vårt lilla hjärtegull! Till sommaren kommer barnbarn nr 2. Det ser jag verkligen fram emot.

Det har snöat massor i december och på taket låg det högt med snö. Nu har allt rasat bort och det som återstår är lite takdropp bara :) Det kändes nästan som vår idag!

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards